Προστατέψτε την αξία
της επιχείρησης σας

IT Security

Είναι αδιαμφισβήτητο ότι οι επιχειρήσεις πρέπει να λαμβάνουν προληπτικά μέτρα προκειμένου να ελαχιστοποιήσουν τον κίνδυνο και να διατηρήσουν ασφαλή τα ψηφιακά τους στοιχεία, ειδικά καθώς οι κανονισμοί συμμόρφωσης γίνονται αυστηρότεροι.

Η εύρεση της σωστής λύσης ασφάλειας δικτύου για την προστασία, την παρακολούθηση και τον έλεγχο της ροής κυκλοφορίας του δικτύου και των εφαρμογών σας δεν είναι απλή υπόθεση, εδώ και πέρα. Καταλαβαίνουμε ότι κάθε μεμονωμένη επιχείρηση έχει τις δικές της ανάγκες και ικανότητες με βάση το μέγεθος, τον προϋπολογισμό της, και τις απαιτήσεις του κλάδου.

Μέσω των υπηρεσιών ολοκληρωμένης ασφαλείας , η Smart Support Group παρέχει διαχείριση, παρακολούθηση και συντήρηση της ΙΤ υποδομής, απαλλάσσοντάς σας από το βάρος της διαχείρισης των αναβαθμίσεων και της ανάπτυξης ενημερώσεων κώδικα. Η ομάδα μας φροντίζει για την καθημερινή διαχείριση των λειτουργιών της υποδομής σας προστασίας σας, παρέχοντας βελτιωμένη διαθεσιμότητα και εγγυημένη συνέχεια.

Η Smart Support Group προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία λύσεων FIREWALL για μικρές/μεσαίες επιχειρήσεις και μεγάλες επιχειρήσεις και οργανισμούς.

Η Smart Support Group έχει δημιουργήσει σχέσεις με κορυφαίους προμηθευτές ασφάλειας της αγοράς, όπως τα τείχη προστασίας που διαχειρίζονται οι Watchguard, Cisco, Fortinet, Sophos και CheckPoint δίνοντάς σας πρόσβαση στην τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε ανταγωνιστικές τιμές.

Η ομάδα ειδικών της Smart Support Group θα σας βοηθήσει να βρείτε μια αξιόπιστη και οικονομικά αποδοτική λύση Firewall αφιερωμένη στο περιβάλλον σας.

Για περισσότερη ηρεμία, μπορείτε να επωφεληθείτε από την 24/7/365 εξειδικευμένη υποστήριξη της Smart Support Group.

  • Auditing

  • Consulting

  • Optimization

  • Support

  • Vulnerability assessments

  • Penetration testing

Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό το μεγάλο φάσμα τεχνογνωσίας επιτρέπουν στην Smart Support Group να προσφέρει μια ολιστική προσέγγιση στην ασφάλεια της IT υποδομής  μιας επιχείρησης μέσω ενός συνόλου υπηρεσιών, συνδυάζοντας άψογα λύσεις δικτύου, cloud & endpoint Security σε ολόκληρη την υποδομή μιας επιχείρησης.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας βοηθήσουμε να αποφασίσετε ποια λύση είναι κατάλληλη για εσάς και την επιχείρησή σας

 

 Smart Support Group

Data Center υψηλών προδιαγραφών (Tier 3 & 4) στην Αθήνα και στην Κρήτη
10U Cabinets, Half Rack Cabinets (20U) ή Full Rack Cabinets (42U) της Smart Support Group

Διπλή ανεξάρτητη τροφοδοσία ενέργειας Α+Β

Άμεση τεχνική υποστήριξη (24×7/365 – 1st level) SLA 99.99%

Ενίσχυση της συμμόρφωσης με τον γενικό κανονισμό προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR).*
100Mbit shared Internet Access port- Απεριόριστη κίνηση